References

Heloise & Luca

WAUW!!!! Wat zijn de foto’s prachtig. Echt mega goed gedaan. Je hebt de sfeer en de energie ontzettend goed en mooi kunnen vastleggen. Onze complimenten!
.
Referentie geschreven door Heloise:
Mijn man en ik wonen in Londen, waardoor het wat moeilijk was om face-to-face af te spreken. We losten het op met een FaceTime gesprek, waarin we aangaven dat we liever niet veel gaan poseren, dat we spontane foto’s het leukst vinden. Het was een fijne eerste kennismaking, Elinoor begreep ons goed.
.
Op de trouwdag was het heel fijn samenwerken met Elinoor. We hadden bijna niet door dat ze ons volgde en veel foto’s van ons maakte, maar tegelijk was ze er als je haar iets wilde vragen. Ze maneuvreerde zich makkelijk door de menigte en de locatie, alsof ze er vaker was geweest. Daarnaast zag het er naar uit dat ze ontzettend veel plezier had in het vastleggen van de dag.
.
Met de kennis van haar vorige werk konden we niet wachten om onze foto’s te zien. Het was super leuk om al snel een preview te ontvangen met wat highlights van de dag. We konden niet stoppen met kijken! Een tijdje later kwamen dan alle foto’s, wow… Wat heeft ze dat geweldig gedaan. Ze heeft de gezelligheid, de energie, de diversiteit aan gasten ontzettend goed weten vast te leggen. Het was moeilijk foto’s te kiezen die we willen inlijsten, want te veel zijn geschikt! Alle foto’s hebben de selectie voor het trouwalbum gehaald, want echt elke foto is prachtig en verteld een ander verhaal. We zijn ontzettend blij dat Elinoor onze trouwdag heeft kunnen vastleggen en zouden haar zo weer vragen!

Noor & Joost

Op de preview van dag 1:
Zooo te gek! We kunnen niet ophouden met kijken! Wat kan jij toch waanzinnige foto’s maken! Nu al zo blij mee!

Op de foto’s van dag 2:
Echt HELEMAAL te gek!!! Alsof we er weer helemaal zijn! We vinden de foto’s echt allemaal even geweldig. Er zitten hele mooie en bijzondere foto’s bij door de uitdrukking op iemands gezicht, mooie lichtval en spannende doorkijkjes. We staan versteld van alle mooie plaatjes; jij weet ons en de rest mooier te maken en prachtig te spelen met het licht. We blijven onder de indruk! We hopen eigenlijk dat alle foto’s in het boek kunnen.

Ouders en andere familieleden die afgedrukte foto’s van onze dag cadeau kregen waren dol enthousiast! We zijn zo blij met jouw mooie foto’s! We kijken er iedere dag naar. Overal in huis hangen uitvergrotingen en de boeken liggen binnen handbereik voor iedereen die ze maar wil zien. Dank je wel.

Mauri & Aart-Jan

Wat prachtig… Zo mooi! Een heel volledig beeld! Echt genieten hier op de bank om de foto’s te bekijken. Wat een vette jurk had ik aan hee! En dan de foto’s van mijn dochtertje, zo blij mee!
En zelfs een usb-stick ontvangen is een feestje zo!

 

De moeder van Mauri:
Ik wil je heel graag een groot compliment maken voor de trouwfoto’s van Mauri en Aart-Jan. Wat een schitterende foto’s! Je hebt op een hele mooie manier deze bijzondere dag weten vast te leggen. Ik heb in mijn leven aardig wat trouwereportages gezien, maar geen enkele kan tippen aan die van jou. Ik wens elk bruidspaar een fotografe als jou toe.

Linda & Heico

Wauw wat zijn de foto’s van onze bruiloft GEWELDIG!!! Echt zo’n mooie weergave van onze dag! We hebben ze al 100x bekeken haha! Dank dank dank!

Tessie & Andrew

Wat een waanzinnig mooie foto’s! Echt helemaal te gek!! ♡♡♡
Heel vet hoe alle kleuren zo mooi uit komen. En je hebt de sfeer ook perfect gevangen! Super veel dank! Ook van Andrew!

Marloes & Rodney

Wauw wauw wauw ooooooo ik heb tranen in m’n ogen zoooooooooo mooi!!!!
Wat zijn ze prachtig, we beleven het weer helemaal opnieuw van begin tot het einde, fantastisch!
We zijn zo blij met jou! Echt, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Precies zoals wij het mooi vinden!
Ontzettend bedankt voor al je werk!

Esmee & Imre

We hebben vanavond wel 3x de foto’s bekeken en 3x waren we in tranen.
Wat een ontzettend mooie reportage en wat heb je de sfeer goed weten vast te leggen! We hadden er alle vertrouwen in dat het mooi zou worden, daarom hadden we je ook gekozen natuurlijk, maar dit heeft echt onze verwachtingen overtroffen. Je hebt het echt zo goed gedaan! Heel veel dank!

Welmoed & Alexander

De foto’s zijn zo mooi geworden! We waren helemaal terug op de avond! Het gevoel is precies goed! Ook zo leuk dat je foto’s van het eten hebt gemaakt, want dat hebben wij zelf een beetje gemist..

Judith & Steven

We hebben ze ontvangen! En inmiddels 3x bekeken :-). WOW! Wat prachtig prachtig prachtig! Hoe krijg je het toch voor elkaar! Briljant. Die foto in de deuropening. Man, ontroerend. Ze worden iedere keer mooier!! Alsof we de dag weer meemaken. Zo ‘echt’! Heel heel heel blij mee. Thanks again!

Marjolein & Ernst

We hebben het sticky hoor! Ik wilde je even óntzettend bedanken, wat zijn ze gááf!!! Superblij mee!!!!

Suzanne & Itzik

We konden niet meer wachten tot morgen dus we hebben ze allemaal al bekeken!! Wouw!!!! Fantastisch!!! Ze zijn waanzinnig! Ik had al zin om weer terug te gaan, maar nu helemaal! Super bedankt!!

Marieke & Merijn

Heee kanjer! we zijn SUPERBLIJ met de foto’s!!!!! Heel gaaf. Wat een mooie plaatjes. Er zitten echt juweeltjes tussen! Nogmaals dank! Liefs Merijn en Marieke

Milla & Nigel

De reacties op jouw/onze trouwfoto’s zijn zo waanzinnig en positief! Reacties zijn: ‘het lijkt wel of deze foto’s zo uit een magazine komen’, ‘niet van die standaard trouwfoto’s’, en ‘mooie sfeer en kleuren’!
Elke keer als ik begin met kijken kan ik niet stoppen, ze blijven mooier worden!! Whooohooo!!  Thanx girl!!!

Manon & Rogier

Lieve Elinoor,

Wat een geweldige foto’s!! We zijn er echt heel blij mee; het lijkt wel kunst! Zo knap hoe je iedereen zo mooi op de foto zet, elke foto is perfect. Het is alsof je overal net op het goede moment stond om de leukste shots te maken. 

Toen we de foto’s gingen bekijken beleefden we de dag weer helemaal opnieuw, het lijkt haast wel een film die steeds op het juiste moment is stopgezet. Echt heel bijzonder wat jij doet! Rogier is ook helemaal enthousiast; “Elinoor is echt helemaal top hé, dit is toch niet normaal!”.

Nogmaals dank je wel voor al je werk en voor je betrokkenheid.

Iedereen was trouwens weg van je “wat een leuke fotograaf, ze hoort er gewoon bij”. Zo voelde het voor ons ook! We zijn heel blij dat we jou hebben gevonden, van begin tot het einde vonden we het heel fijn om jou erbij te hebben. 

Heel veel liefs, en hopelijk weer tot ziens!!

XX Rogier en Manon

Gabriëlle & Balder

WAUWWW!!! De foto’s zijn echt super!!! We wisten wel dat ze mooi zouden worden, maar dit slaat echt alles 🙂 !

Maryo & Frank

We hebben het pakketje ontvangen, je hebt een groot talent!!

Hui-Hui & Hugo

Elinoor, thank you so much! The pictures you shoot were amazing. We keep going back to it – lovely memories to a fantastic day. Loved your professionalism, your dedication and craftsmanship! For our H3 Love Fest we were looking for a professional photographer with know how and able to create for us a combination of beautiful arty pictures and a bridal collage.. and it is! Thank you again.

Jeannette & Kurt

Het leukste van vandaag: we hebben de foto’s ontvangen van een fotografe die het helemaal gaat maken, zittend in de vensterbank, 30 graden, wind over mijn huid en een wiijntje en nootjes erbij!!! Prachtig…helemaal de sfeer! Nog hartelijk bedankt voor jouw inzet!!! Super mooie foto’s en heerlijk dat je erbij was!

Liesbeth & Jeroen

Wat een waanzinnige foto’s!!! We zijn zo blij! Het is de dag weer opnieuw beleven en wat kan jij toch knap mensen op de foto vast leggen. Precies zoals ze zijn! Echt heel mooi!

Mareke & Andy

Wauw!!! Dank je wel voor de mooie fotos! HELEMAAL TE GEK!!!! Heb ze stiekem al in m’n eentje bekeken, kon niet meer wachten!! Hoe vaker ik ernaar kijk, hoe meer dingen mij opvallen. Er zit zoveel diepte en lagen in jouw werk! Super cool!
Later ook een reactie van Andy natuurlijk, maar dit is even mijn eerste: JOEHOEOEOE!!!!

I finally saw your (our) photos and they look amazing! Great job and thanks once again!!! Woo!

Bijna 2 jaar later:

Lieve Elinoor, ik ben de trouwfoto’s aan het terugkijken. Wat een dierbare prachtfoto’s zijn het toch! Je vangt momenten als geen ander. Steeds op andere momenten vallen weer andere foto’s op en verwarmen mijn hart. Je bent goud waard!!!! Wilde ik gewoon ff zeggen 😉
Liefs, Mareke

Malinka & Alex

We hebben de foto’s binnen en we zijn er echt heel blij mee! Het is een mooie reportage geworden waarbij je het gevoel krijgt dat je er weer tussenin zit en dat is zo belangrijk. We zijn er echt heel enthousiast over! Je hebt een goed oog voor detail en compositie en het was een feest om er doorheen te gaan. Bedankt voor de fijne samenwerking naar de dag toe en de mooie en gevoelige vastlegging van deze voor ons zo speciale dag.

Daniëlle & Jan-Willem

Ik heb de FOTO’S! Ze zijn zoooo mooi!!! En ook super fijn dat jij er bij was! BEDANKT!!! Ik ga er gelijk een paar naar JW sturen! Je bent de BESTE!!!

The Perfect Wedding

Het zou voor mij zeer waardevol zijn als jullie je ervaring met mij als fotograaf zouden willen delen met toekomstige bruidsparen. Zo help je hun bij het kiezen voor de juiste fotograaf. Door op onderstaand icoontje te klikken kom je op de website van The Perfect Wedding, waarbij ik een profiel heb. Onderaan het profiel zit een knop ‘deel jouw ervaring’. Hier kun je je ervaring achterlaten. Alvast veel dank!

 

Elinoor Veldman Photography

Click to access the login or register cheese