About Elinoor Veldman

Als toekomstig bruidspaar zijn jullie op zoek naar een fotograaf. Het is een hele opgave om tussen al die duizenden bruidsfotografen en websites de juiste te vinden. Eén die bij jullie past, iemand met wie jullie een klik hebben. Iemand die naar jullie smaak de sfeer van de dag kan vastleggen.

Als jullie op zoek zijn naar foto’s met een moderne stijl en een artistieke inslag die jullie iedere keer weer een grote glimlach bezorgen, zouden we een perfecte match kunnen zijn!

Ik ben een fotograaf met een creatieve journalistieke stijl. Ik leg elk detail van jullie mooie dag vast met mijn visie, passie en liefde voor fotografie.
Het is voor mij heel belangrijk dat mijn foto’s de dag op een natuurlijke manier weergeven. Ik registreer alles zoals het is, met de focus op de emoties en de connecties tussen mensen. Ik moedig ieder koppel aan om zichzelf te zijn en zo min mogelijk te poseren. In mijn opinie kunnen alleen spontane foto’s de mooie herinneringen naar boven halen.

Op jullie bijzondere dag kom ik om samen met jullie en jullie gasten op te gaan in de sfeer van de dag, om het verhaal tussen jullie en jullie families en vrienden vast te leggen.
Het liefst ben ik er dan ook de hele dag bij: van de eerste zenuwen tijdens de voorbereidingen tot en met de laatste dans. Op deze manier kan ik al die momenten mooi en ongedwongen vastleggen en kan ik iets maken waar jullie samen nog jaren van kunnen nagenieten.

Ik kom uit Leiden maar reis graag door het hele (buiten)land. Als jullie besluiten om op een bijzondere bestemming te gaan trouwen maar niet het risico willen nemen met de locale fotograaf te werken, laat het me weten – ik reis graag met jullie mee!

Mail me gerust, ik ben benieuwd naar jullie plannen en zou het een eer vinden om jullie dag te mogen fotograferen.

Click to access the login or register cheese