Noor & Joost (dag 1) Amsterdam

back >

Ik word altijd zo blij van pre-wedding-dinners! Het is intiem, er worden de mooiste en persoonlijkste speeches gehouden en er komen de lekkerste gerechten op tafel.

Noor & Joost hielden hun pre-wedding-dinner 2 dagen voor hun huwelijk in het oosten van het land, waar bijna 200 gasten waren uitgenodigd. Een mooie reden om er voor te kiezen om op die dag geen speeches te houden maar met familie en close vrienden een apart diner te organiseren om samen te zijn en mensen de gelegenheid te geven iets te zeggen.
Het net prachtig mooi verbouwde Amsterdamse huis van Noor en Joost werd omgetoverd tot luxe restaurant en de keuken werd overgenomen door de cateraar, die zich daar bewoog alsof het zijn vaste stek was.
Wat een fijne groep mensen, een heerlijke avond vol mooie woorden en natuurlijk prachtige gerechten met passende wijnen. En ik ben zo blij dat ik het hele gezin nog even mee heb genomen de straat op om hen vast te leggen in het late zonnetje – dit zijn hele waardevolle foto’s voor hen geworden!

Click to access the login or register cheese