Nicky & Nicolas Blomac, Zuid-Frankrijk

back >

Het verhaal van hoe bruidsparen bij mij terecht komen, vind ik altijd bijzonder. Een jaar geleden fotografeerde ik de pasgeboren zoon van Nathalie en Sjoerd in Amsterdam. Sjoerd vertelde me dat hij de manager was bij een château in Zuid-Frankrijk, waar de ouders van Nathalie de eigenaren van zijn. Er worden daar veel bruiloften gehouden dus hij stelde voor mij op de lijst van fotografen te plaatsen. Zo af en toe een huwelijk in Zuid-Frankrijk is nooit weg natuurlijk!
Al snel kreeg ik een e-mail van Nicky en Nicholas, een stel wonend in Londen, van plan te trouwen in Château Blomac in Zuid-Frankrijk.
Het is zeker niet de eerste keer dat ik een huwelijk in het buitenland fotografeer, maar het moment dat het vliegtuig opstijgt voelt het altijd weer heel bijzonder dat een bruidspaar speciaal jóu wil hebben om hun huwelijk vast te leggen en je helemaal laat invliegen, helemaal als dat stel dan zelf uit de UK komt!
Een stralend, zeer warme dag begin juni 2018 trouwden Nicky en Nicholas in het prachtige Chateau Blomac, met zijn geweldige tuin en naastgelegen kerkje, alwaar het huwelijk werd voltrokken. Een locatie die ik absoluut kan aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een bijzondere plek om in het buitenland te trouwen. En natuurlijk kom ik graag mee om het vast te leggen!

Click to access the login or register cheese