Heloise & Luca Brummen

back >

Dit lieve koppel heeft een geschiedenis uit alle windstreken: Heloise (Nederlandse) ontmoette Luca (Duitser) in San Francisco en momenteel zijn ze woonachtig in Londen. Op 13 juli 2019 trouwden ze op het super mooie Kasteel Engelenburg in Brummen (jammer genoeg niet in Londen, San Fran of Duitsland) – wat ongeveer halverwege hun geboorteplaatsen ligt.
Het was door de afstand tussen onze woonplaatsen helaas niet mogelijk elkaar van te voren te ontmoeten. Maar na een heel gezellig facetimegesprek, waar ik al snel door had dat dit stel zo enthousiast, gezellig en lief was, en zichtbaar zo veel zin had in het leven met elkaar, kon ik niet wachten mijn spullen te pakken en naar het oosten te rijden om de liefde tussen deze twee lovebirds vast te leggen.
Je kunt je voorstellen dat het gezelschap op deze dag zeer gemêleerd was. Het is mij door de jaren heen opgevallen dat mensen uit andere landen zich voor de gelegenheid vaak goed opdoffen en het was daardoor extra bevredigend om deze dag vast te leggen!
Zie hier het kleurrijke resultaat van een super vrolijk en gezellige dag vol mooie mensen.

Click to access the login or register cheese