Elizabeth & Vincent Leiden

back >

Een bruiloft letterlijk en figuurlijk dicht bij huis.
Elizabeth ken ik al heel lang. We werkten 15 jaar geleden samen bij restaurant Burgerzaken in Leiden en kwamen elkaar later zo nu en dan tegen. Altijd even gezellig bijpraten.
Toen ik een mailtje van haar ontving dat ze ging trouwen en dat ze als een van de eerste dingen wilde vragen of ik het kon komen vastleggen, voelde ik me natuurlijk vereerd!
Het werd 19 oktober 2019. De voorbereidingen werden getroffen bij een lieflijk bed and breakfast ‘Tuk aan de Vliet’ (aanrader als je ooit eens een dagje Leiden wil doen maar toch lekker stil wil overnachten) en het feest ging zich afspelen bij ‘De Tuin van de Smid’, zo ongeveer naast mijn huis. Het is een locatie midden in de Cronesteyn polder aan de rand van de stad.  Een heerlijke plek want er lopen er dieren als schapen en kippen vrij rond en ze hebben er varkens paarden en ezels. Je voelt je er volledig weg van de stad door al het groen en het uitzicht op weilanden met koeien en schapen en – toch ook fijn – ze werken er met fairtrade, dieetvriendelijke en biologische producten. Volledig passend bij de levensstijl van dit lieve paar.

Waar we met elkaar al op hoopten kwam uit: het werd een prachtige oktoberdag met een zacht laag zonnetje. Wat iedereen altijd wil eigenlijk! En wat heerlijk om te werken met een stel dat zo dol is op elkaar en het geen probleem vond om dat mooie gouden licht te benutten voor een paar romantische shots. Echt een hele fijne dag om vast te leggen (en vervolgens naar huis te rollen)!

Click to access the login or register cheese