Barry & Ivo Rotterdam

back >

Tijdens mijn opleiding fotografie aan de kunstacademie had ik één grote liefde en dat was Barry. Vriendschap op het eerste gezicht; vanaf de eerste dag dat we elkaar ontmoetten was het ‘aan’. Het uitvoeren van de opdrachten, tot ’s avonds laat in de doka staan (ja, ook ik heb nog op film gewerkt!), musea bezoeken. Alles deden we samen. Zo ook een goede vrijdag avond stappen in Rotterdam in de toenmalige Now & Wow. Liberated, een gay feestje. En daar was hij: Ivo.

We praten nu 15 jaar later.
Tijdens een lunch vertelt Barry mij dat hij een geheim heeft: ze gaan trouwen! Maar niemand mag het weten. Alleen de naaste familie is uitgenodigd, verder niemand. We houden het graag klein, anders worden we alleen maar zenuwachtig, zegt hij. In september geven we dan een feest waar iedereen is uitgenodigd.
Ik voel me natuurlijk  erg vereerd dat Barry me wel vraagt of ik wil komen fotograferen op hun trouwdag, en dus als enige vriendin aanwezig zal zijn!

Op de zonnige 15 juni 2017 is het zover. Koffie en taart bij de jongens thuis, met z’n allen op de fiets naar het stadhuis en dan hetgeen waar het eigenlijk allemaal om draait: uitgebreid lunchen, wijn drinken en met elkaar Zijn. Eigenlijk een hele gewone dag en ohja, ze zijn ook nog getrouwd!

Geniet mee van het heerlijke Barry & Ivo sfeertje. Daarom hou ik zo van deze jongens.

Click to access the login or register cheese