Suzanne & Itzik Il Borro, Italie

back >

Allereerst moet ik dit even kwijt, want als ik ergens blij van word, is het van hoe Suzanne en Itzik bij mij terecht zijn gekomen. Suzanne had een paar jaar geleden het album van een collega ingezien dat ik gemaakt had. Ze dacht: als ik ooit ga trouwen vraag ik haar. Ze schreef mijn naam in een hoekje van haar agenda. Nu, een paar jaar later, trouwt ze inderdaad (en wel in Italië!) en wist ze mijn naam terug te vinden.

Niet ver van Florence ligt een prachtig resort ‘Il Borro’, dat Suzanne en Itzik (van Israëlische afkomst) afhuurden voor hun gasten om hier een paar dagen heerlijk te vertoeven en natuurlijk hun trouwfeest te houden. Het feest werd afgetrapt met een mooie toast en een gezellige bbq.
De volgende dag werd er getrouwd, in een piepklein dorpje verderop. Ik denk dat ik zelden in dusdanige temperaturen gefotografeerd heb (38 graden Celcius) maar dat mocht de pret niet drukken! En, typisch Italië, precies op het moment dat ik het bruidspaar mee wilden nemen de olijfgaarden in voor een paar leuke foto’s samen, brak de hemel open en kwam het met bakken uit de lucht. Gelukkig hebben we die avond toch nog buiten kunnen eten!
En ja, de afsluiting, wat kan ik daar van zeggen… Als je met z’n allen in het zwembad belandt (inclusief ik zelf, gelukkig zonder camera!) dan kan de dag wat mij betreft niet meer stuk!