Shimona & Joost Bourgogne, Frankrijk

back >

Dit huwelijk kwam als een geschenk uit de hemel. De coronatijd was net voorbij, een tijd waarin ik nauwelijks huwelijksaanvragen kreeg. Ik miste het echt om een dag lang mooie momenten vast te mogen leggen. Komt er een bericht binnen van Shimona en Joost. Dat ze in juni in Frankrijk zullen trouwen en of ik ook huwelijken in het buitenland vastleg. Je had mijn gezicht moeten zien. Hell yeah doe ik dat! Het klonk heel idyllisch: trouwen in de Bourgogne, alle familieleden en beste vrienden voor een paar dagen bij elkaar op een chateau. Ik kan je vertellen, het was meer dan idyllisch; het was een droomhuwelijk!

Na een lange autorit van 10 uur arriveerde ik bij Chateau de Messey. Het begon gelukkig net wat af te koelen maar de temperatuur was die dag gestegen tot een goede 35 graden. Het weekend begon met een pizza-pool-party. Lekker zwemmen, kennismaken en spelletjes doen bij schemering. Alleen dat al. Ik kon het natuurlijk niet laten alvast wat eerste beelden te maken.
De volgende dag beloofde een zeer hete dag van 38 graden te worden, tevens de dag van het huwelijk! Hoewel ik mij voornam het dan toch wat rustig aan te doen, wist ik niet waar ik het zoeken moest van alle schoonheid overal. Zo’n mooie plek, zo’n prachtig bruidspaar, zulke lieve vrienden en familieleden. Het werd een onvergetelijke dag die we met z’n allen grotendeels in de schaduw doorbrachten. Het diner op de binnenplaats, geheel verzorgd door een locale cateraar met het meest verrukkelijke eten gecombineerd met wijnen van het chateau, was alsof we in een Franse film zaten. Toen de zon nog net niet onder was nam ik Shimona en Joost mee de omgeving in. Hen vastleggen met het Bourgondische landschap als decor is waar ik al maanden naar had uitgekeken. Een ongekend prachtige zwoele zomeravond, waar het bruidspaar genoot van een momentje met z’n twee├źn, voelde als het hoogtepunt van de dag. Ik kon mij met mijn camera volledig uitleven op hun passie en liefde, prachtig om te zien. Ze moesten elkaar knijpen om te doen beseffen dat dit allemaal nu echt aan het gebeuren was en dat het nog mooier was dan ze ook maar hadden durven dromen. De avond zette zich voort met vele mooie en hilarische speeches en natuurlijk met een heerlijk buitenfeest tot in de kleine uurtjes.

Laat je meevoeren in de romantische sferen van dit sublieme weekend, en bel me vooral als jij wil dat ik ook met jullie meereis voor het vastleggen van jullie huwelijk in het buitenland!

Click to access the login or register cheese