Noor & Joost (dag 2) Beerze

back >

Toen Noor en Joost bij mij thuis aan tafel zaten vertelden ze me in geuren en kleuren hoe hun dag er uit zou komen te zien. Het huwelijk is, zoals ze zelf zeggen, een kroon op de liefde voor elkaar en voor hun mooie gezin. Het gevoel van de dag wordt een ontspannen en ongedwongen Franse sfeer; elegant, zomers, buiten, Franse marktjes, feestelijk, heerlijk eten, lekkere wijn, vrienden, familie, lange tafels, relaxed, et cetera! Dan wel graag met een zonnetje.
Vol spanning keken we de dagen ervoor naar het weerbericht en je kan slecht weer treffen, maar de voorspellingen konden niet beroerder dan voor deze dag. Zo zonde voor de sfeer!
Maar, tegelijk kon ik Noor en Joost troosten want het licht waar ik persoonlijk het liefste mee werk is toch wel met een wolkje voor de zon! Nou, dat moest vandaag geen probleem worden.

Toen ik aankwam op het landgoed waar het huwelijk zou plaatsvinden kon ik mijn ogen niet geloven. Wat een prachtige plek en wat was alles ongelooflijk mooi aangekleed! Alles tip top verzorgd door Weddingplanner Cathelijne Speller. Echt, als je ooit iemand zoekt die je huwelijk tot in de puntjes verzorgt, alles volledig onder controle heeft en ook nog eens alles kan regelen wat je maar wil, dan moet je echt bij Cathelijne zijn. Ohja en ze is ook nog eens een heel fijn mens! Niet geheel onbelangrijk op zo’n dag.

Wat een waanzinnige dag om vast te mogen leggen. Ik genoot van het mooie licht, de onverwachte plensbuien (wat achteraf gezien heel erg meeviel!) en van de liefde die er die dag voelbaar aanwezig was. Zo mogen er van mij nog veel meer op mijn pad komen!

Click to access the login or register cheese