Myrthe & Henk-Jan Leiden

back >

Een echte Leidse bruiloft kan natuurlijk niet ontbreken in mijn portfolio! Van de vele bijzondere bruiloften en bruidsparen die ik in Leiden mocht fotograferen afgelopen seizoen, heb ik gekozen voor deze mooie herfstbruiloft van Myrthe en Henk-Jan.
Myrthe en Henk-Jan hadden mijn website gevonden via Google-maps. Dat is nog eens een aparte manier om een fotograaf te zoeken! Bijzonder was dat ze zagen dat ik in het huis woon (in werkelijkheid is dit mijn ouderlijk huis) waar ze altijd vol bewondering langslopen en ze dachten: wat voor een fotograaf zou er nou in dát huis wonen! Toen we elkaar ontmoetten hadden we meteen een hele leuke klik. Wat een ontzettend lief, mooi en zacht stel is dit!
Myrthe en Henk-Jan wilden hun dag helemaal in het Leidse centrum laten afspelen. Alles op loopafstand. Na de voorbereidingen in hun gezellige appartementje waar ze wonen met hun poes Snoef, hebben ze ruim de tijd genomen om even met elkaar te zijn. Een stukje lopen door het centrum, een kopje koffie drinken bij de koffiebar waar ze regelmatig komen en waarom niet even een kroegje pakken!
De ceremonie, verzorgd door een van mijn favoriete Leidse ambtenaren van de burgerlijke stand, werd opgevolgd door een uitgebreid lang tafelen. En dan geen sjiek diner met tafel linnnen, nee. Juist heel los, boers en ongedwongen. Iedereen zit waar hij wil, eet wat hij wil, kletst lacht en geniet van een super avond samenzijn. Natuurlijk werd de avond afgetopt met een gezellig feest, waar de vader van de bruid de band op de sax begeleidde.
Geniet van dit mooie stel in mijn mooie stadje Leiden!