Marloes & Rodney Rotterdam

back >

Sinds een paar jaar is september één van de meest populaire maanden om in te trouwen. De lente blijkt vaak koud en nat uit te vallen maar de nazomer daarentegen zonnig en zacht. Zo ook deze 10 september – de mooie Marloes en Rodney trouwden in hun thuisstad Rotterdam. Alhoewel, het trouwen zelf gebeurde in het prachtig sfeervolle Huys ten Donck in Ridderkerk, een plaatsje tegen Rotterdam aan.
De dag werd voortgezet in het voormalige Tropicana. Niet om te zwemmen maar om te feesten en te dineren in de Aloha bar, een hippe tent met uitzicht op de maas. Wat een geluk met deze warme nazomerdag! Buiten eten midden in het voormalige buitenzwembad, dansen aan de Maas en disco in de oude wildwaterbaan.
Wat een heerlijk stel om te fotograferen! Zo enthousiast, vrolijk en intens gelukkig dat ze na 8 jaar relatie eindelijk met elkaar mogen trouwen. Marloes straalde zo in haar (daar is hij weer!) Jenny Packham jurk, het ontnam Rodney letterlijk zijn adem (moment vastgeled!)
Deze dag leverde veel mooie plaatjes op, dus neem de tijd voor deze ietwat lange, maar hopelijk de moeite waard, serie van een stunning bruidspaar.