Marieke & Merijn Ursem

back >

Het huwelijk van Marieke en Merijn is er nou typisch zo een zoals ik hem zelf ook zou willen houden: we huren een groot huis in een mooie omgeving, nodigen al onze vrienden uit, creëren een down to earth ‘parade-sfeer’ en let’s party! En oh ja, toevallig trouwen we ook.
Het mooiste zou zijn als het dan ook nog bloedmooi weer is, waardoor alle speelattracties voor de kinderen dan ook volop in gebruik zijn.
Ja.
Daar liep het even anders. Dat is nou het enige dat je helaas niet in de hand hebt. De trouwdag van Marieke en Merijn was zo’n dag, hartje zomer, dat er ‘code oranje’ in het weerbericht wordt afgegeven. Het was drukkend warm en ja, natuurlijk precies toen we in de omgeving wat leuke foto’s wilden gaan maken sloeg de bliksem in de velden. Die hebben we maar even laten schieten en uitgesteld.
Gelukkig trok de bui in de midag weg en ontstond er alsnog de parade-sfeer die Marieke en Merijn bedoeld hadden: iedereen kletst wat, eet wat, drinkt wat, lacht veel en we gaan nog niet naar huis. En uiteindelijk gaf die enorme bui alleen maar iets heel bijzonders aan de dag!
Als ik de volgende ochtend niet om 5:00 uur het vliegtuig had hoeven halen was ik zeker ook nog even een biertje of wat gebleven!