Pricing 2018

Trouwreportage € 1.395,– (6 uur, minstens 300 foto’s high res) *
Ieder extra uur € 150,–.
(inclusief BTW en reiskosten, exclusief album)
De mooiste dag van jullie leven. In intieme dag vol met emoties en speciale momenten, ik zou er heel graag bij willen zijn om dat vast te leggen!
Gedurende jullie dag ben ik toegewijd aan het vertellen van jullie persoonlijke verhaal, door middel van natuurlijke en creatieve beelden.
Willen jullie meer informatie over mijn manier van werken, de mogelijkheden en eventuele pakketten? Stuur mij een e-mail op fotografie@elinoorveldman.com

* minder uren ook mogelijk

Gezinsshoot € 350,– (2 uur, ongeveer 50 foto’s high res)
(inclusief BTW, exclusief parkeer- en reiskosten à € 0,35 ct p/km)
Je gezin. Het mooiste bezit. Zoals het vandaag was, zal het nooit meer worden. Of dat nou met een jong gezin is of een pasgeboren baby; zou het niet fantastisch zijn om de sfeer, zoals jullie leven, vast te laten leggen voor de kinderen later, of voor nog latere generaties?
Ik ben er om een een mooie sfeerimpressie te maken van jullie gezin. Ongedwongen, tijdens de bezigheden van het dagelijks leven, gewoon, bij jullie thuis.
Ook mogelijk in combinatie met een album! Voor de pakketprijs, stuur me een mailtje!

Zwangerschapsshoot € 295,– (1,5 uur, ongeveer 25 foto’s high res)
(inclusief BTW, exclusief parkeer- en reiskosten à € 0,35 ct p/km)
Je zwangere buik in mooie sfeerfoto’s vast laten leggen; in je eigen leefomgeving, of in een omgeving waar je je op je gemak voelt.  Heel waardevol om deze unieke periode in je leven vast te leggen voor jou en voor je toekomstige kindje.
Ook mogelijk in combinatie met een gezinsshoot met evt. album! Voor de pakketprijs, stuur me een mailtje!

Portretshoot € 250,– (1 uur, ongeveer 20 foto’s high res)
(inclusief BTW, exclusief parkeer- en reiskosten à € 0,35 ct p/km)
Profielportretten voor je c.v., je LinkedIn of gewoon voor jezelf? Nooit weg! Ik kom naar jou toe, we zoeken mooi licht op en ik probeer jou vast te leggen van je mooiste kant!